KVIEČIAME REGISTRUOTIS Į STOVYKLAS

„Erudito“ stovyklos – tai geros emocijos, draugystė, nuotykiai ir iššūkiai, nauji atradimai ir patyrimai, žinios, komandinis darbas, kūrybiškumas ir dar daugiau – viskas, ko reikia kokybiškam Jūsų vaiko laisvalaikiui per atostogas.

Kviečiame 5–12 metų vaikus nerti į vasaros nuotykį! Aktyvi stovykla – puikus vasaros atostogų startas! Stovykloje kiekvieną dieną turėsime sporto bei baseino treniruotes, žaisime aktyvius komandinius žaidimus, eksperimentuosime, geriau pažinsime save ir savo draugus bei vykdysime komandines misijas.

Tai – ne tik patobulėję plaukimo įgūdžiai, bet ir:

  • sportiniai žaidimai;
  • eksperimentai;
  • komandinės misijos vandenyje.

KADA? Birželio 17–21 d., pirmadieniais–penktadieniais 9–17 val.

KAINA: 240 Eur („Erudito“ licėjaus mokiniams – 210 Eur)

REGISTRACIJA: https://bit.ly/activestovykla

Tark “Hello Summer!” patyriminėje anglų kalbos stovykloje, kurioje ne tik gerai praleisi laiką, rasi naujų draugų, bet ir patobulinsi anglų kalbos žinias.

  • Anglų kalba;
  • STEAM;
  • Žaidimai;
  • Eksperimentai;
  • Išvyka į Kauno zoologijos sodą.

KADA? Birželio 25–28 d., pirmadieniais–penktadieniais 9–17 val.

KAM? 0–4 kl.

KAINA: 180 Eur („Erudito“ licėjaus mokiniams – 160 Eur)

REGISTRACIJA: https://bit.ly/labasvasara

Pradinių klasių mokytoja Jūratė Babickienė kviečia į vasaros nuotykį. Jūsų laukia: vasara, žaluma, gamta, grynas oras, laisvė, judėjimas, draugai, žygiai, kelionės, pažintis su augalais ir gyvūnais, tyrinėjimai, atradimai, jausmai, emocijos, traukiniai, žaidimai ekskursijos, edukacijos, muziejai, bibliotekos, bendrystė ir draugystė. Ugdysimės savarankiškumą, darbštumą, kūrybiškumą, pilietiškumą ir kitas vertybes bei smagiai leisime laiką. Ko tikrai nebus – tai nuobodulio!

KADA? Liepos 1–5 d., pirmadieniais–penktadieniais 9–17 val.

KAM? 0–4 kl.

KAINA: 230 Eur („Erudito“ licėjaus mokiniams – 200 Eur)

REGISTRACIJA: https://bit.ly/zaliojiplunksna

Kviečiame priimti vasaros iššūkį ir žaidimo forma „pasimatuoti inovacijų kūrėjo batus“. Stovykloje ne tik inovuosime, bet ir nepamiršime pramogų.

  • Inovacijos;
  • Eksperimentai;
  • Robotika;
  • Programavimas;
  • Komandinis darbas.

KADA? Liepos 8–12 d., pirmadieniais–penktadieniais 9–17 val.

KAM? 0–2, 3–6 kl.

KAINA: 230 Eur („Erudito“ licėjaus mokiniams – 200 Eur)

REGISTRACIJA: https://bit.ly/STEAMstovykla

Kas pasakė, kad vasarą negalima mokytis? Didžiuojamės galėdami pranešti apie naują „Erudito“ licėjaus ir „Leading Education“ partnerystę. „Leading Education“ 2017 m. įkūrė du broliai, Kembridžo universiteto studentai. Jie svajojo apie prieinamą aukščiausio lygio išsilavinimą kuo daugiau jaunų žmonių. Jų misija pavyko: nuo „Leading Education“ įkūrimo daugiau kaip 5 tūkst. studentų pasinaudojo programomis ir siekė savo akademinių tikslų. Mūsų tikslas – padėti jūsų vaikui pasiekti kuo geresnių rezultatų, o kol jie lanko prestižinę „Erudito“ licėjaus mokyklą, tikime, kad papildę mokslus vasaros patirtimi, tik sustiprins akademinius gebėjimus ir dar labiau praplės akiratį.

Šią vasarą siūlome 2 įdomias mokyklas:

Plumptono koledžas, netoli Braitono (10–15 m. moksleiviams)

Šioje gražioje kaimo vietovėje mokiniai gali patobulinti savo kalbos lygį dalyvaudami įdomioje veikloje. Įsikūręs idiliškame South Downs rajone ir maždaug 20 min. nuo pajūrio miesto Braitono, Plumptonas siūlo daugybę įvairių užsiėmimų:

  • 20 val. ekspertinio anglų kalbos mokymo per savaitę;
  • 2 visos dienos kelionės per savaitę;
  • Visiškai įtraukiantis popietės ir vakaro užsiėmimų sąrašas, įskaitant laipiojimą ant sienos, veterinarinę priežiūrą, kepimą, el. sportą, buriavimą, STEM veiklą ir daug daugiau.

Linacre koledžas, Oksfordas (14–17 m. moksleiviams)

Oksfordo universitetui priklausantis Linacre koledžas yra unikalus tuo, kad atrodo kaip senasis Oksfordas, tačiau yra visiškai naujas ir modernus – ir pastatas, ir pamokos. Šis koledžas, įsikūręs netoli Oksfordo centro, siūlo USE (University Subject Exploration) kursą, kurį dėsto Oksbridžo dėstytojai, kurių yra daugiau nei 400. Šio kurso tikslas – suteikti moksleiviams tikrą gyvenimišką studijų Oksforde patirtį.

Linacre siūlo:

  • 40 val. ekspertinio mokymo per dvi savaites;
  • 3 visos dienos kelionės per 2 savaites;
  • Visiškai interaktyvi popamokinė programa su kelionėmis į kai kurias žymiausias Oksfordo vietas, įskaitant Kristaus bažnyčią ir Ashmolean muziejų.

Susidomėjusius prašome susisiekti r.petkeviciute@erudito.lt

„Erudito“ licėjus kviečia 7–10 klasių moksleivius vasaros atostogas praleisti turiningai ir mokantis prancūzų kalbos stovykloje Antibuose, Prancūzijoje.

Kada: rugpjūčio 18–24 d.

Kur: Antibuose, Prancūzijoje.

Kaina: ~1 500 Eur

Į kainą įeina:

  • Nakvynė studentų miestelyje keliuose kambariuose (6 naktys);
  • Skrydžio bilietai: Vilnius–Nica–Vilnius;
  • Pilnas maitinimas: pusryčiai, pietūs ir vakarienės;
  • Standartiniai tarptautinių klasių kursai (20 pamokų x 45 min. per savaitę nuo pirmadienio iki penktadienio) < pirmos pamokos metu nustatomas moksleivių lygis ir pagal tai paskirstomi tolimesnėms pamokoms;
  • Veiklos, pramogos: miesto turas, pusės dienos ekskursija arba veikla: Kanai, Iles de Lérins arba laipiojimas po medžius („accrobranche“) veikla, viena buriavimo popietė, sportinė popietė;
  • Pervežimai iš/į oro uostą;

*Draudimu rūpinasi patys stovyklautojai, tačiau jeigu yra poreikis – mokykla gali padėti ir juo pasirūpinti už papildomą mokestį.

Lydintis asmuo iš „Erudito“ licėjaus visos stovyklos metu keliaujantis kartu iš Lietuvos.

Registracija: https://forms.gle/UjGbTRCXYEGzJgk3A

Daugiau informacijos stovyklos@erudito.lt. Kilus klausimų, kreipkitės r.petkeviciute@erudito.lt

Kviečiame registruotis ir kartu leistis į vasaros nuotykius JAV!

Stovyklos metu kelias dienas praleisime Townshendo valstybiniame miške su „Leland & Gray Union“ vidurinės mokyklos moksleiviais, eisime į žygius pėsčiomis, stovyklausime, gaminsime lauke, ūkininkausime / sodinsime, ugdydami vadovavimo įgūdžius ir dar daugiau!

Townshendas yra maždaug už dviejų valandų nuo Bostono, kur praleisime pirmąsias kelias dienas JAV tyrinėdami viską, ką Bostonas gali pasiūlyti, įskaitant apsilankymą prestižiniame koledže ir galbūt „Red Sox“ beisbolo rungtynes! Mūsų laikas JAV baigsis keliomis dienomis tyrinėjant Niujorką!

Nepraleiskite galimybės atrasti JAV ir patirti garsiausių pasaulio miestų gyvenimą!

KADA? Liepos 14–31 d.

KUR? Townshend, Vermontas.

KAINA? ~3000 €

Daugiau informacijos registracijos formoje. Registracija jau uždaryta – nepraleisk savo progos kitais metais!