Subalansuotos patirtys ir Projektais grįstas mokymasis
Paskelbtas: admin Kategorija: Naujienos Komentarai: Vienas komentaras

„Erudito“ licėjus – sertifikuota „Digital Media Academy“ mokykla

2019 metų pavasarį Erudito licėjus tapo sertifikuota DIGITAL MEDIA ACADEMY (DMA) mokykla.

DMA veikla prasidėjo 1999 m. Stenfordo universitete, JAV. 2002 m. tapus privačia įstaiga, ji pasiryžo būti techninio vaikų ir paauglių ugdymo idėjų vedliais prestižiniuose JAV ir Kanados universitetuose!

Įkvėpti mokyti, DMA ugdymo turinį kuria ir akredituotose įstaigose dirba profesionalai ir išskirtiniai technologijų mokytojai, žaidimų entuziastai, mėgėjai taisyti ir konstruoti.

DMA vaikams rengiamų stovyklų ir šeštadieninių mokyklų išskirtinis bruožas – subalansuotos patirtys ir projektais grįstas mokymasis

‣ DMA tiki, kad patirtys pamokėlėse turi būti gerai subalansuotos, todėl greta užduočių, vykdomos ir judrios pertraukėlės ne klasėje, kurių metu atliekamos atsipalaidavimo, komandinės ir asmenybės formavimo užduotys.
‣ Projektais grįstas ugdymo procesas, kai mokiniai patys ieško sprendimų užduotims, susijusioms su realiu pasauliu, įžiebia smalsumą, ugdo pasitikėjimą ir komandinį darbą. Kiekvienos pamokėlės struktūroje yra įtraukimo, apmokymo, tyrinėjimo, supratimo patikros ir refleksijos dalys.

🤖Šiuo metu vyskta šeštadieninė DMA:Robotika mokyklėlė: https://erudito.lt/sestadienine-mokykla-digital-media-acade…/

📲Spalio 28 – 31 d.kviečiame į stovyklą DMA: Mobiliųjų aplikacijų kūrimo nuotykiai jauniesiems: https://erudito.lt/stovyklos/