Vebinarų ciklas su „Erudito licėjaus” psichologėmis
Paskelbtas: Erudito Kategorija: Naujienos Komentarai: Vienas komentaras

Vebinarų ciklas su „Erudito” licėjaus psichologėmis

Kaip konstruktyviai kalbėtis su vaikais ir būti išgirstiems? kaip vaikams padėti suprasti ir reikšti emocijas? Ar tikrai informacinės technologijos kenkia mūsų vaikų gerovei? Tokie klausimai kyla daugeliui tėvų. „Erudito licėjaus“ psichologės Virginija Rekienė ir Rūta Žiaunienė parengė vebinarų ciklą, kurių metu pasidalins savo žiniomis ir įžvalgomis aktualiais vaikų ugdymo klausimais.

Vebinarų ciklas I 2021

Vasario 2 d. 15.30val. Kodėl ribos ir susitarimai šeimoje yra neatskiriama sėkmingos tėvystės dalis?

Kovo 16 d. 15.30val. Informacinės technologijos: grėsmės ir galimybės

Gegužės 4 d. 15.30val. Kas slepiasi po vaikų „nenoriu”?

Birželio 15 d. 15.30val.  Vaikų pyktis: konfliktų sprendimo būdai

Vebinarų įrašai bus transliuojami „Erudito licėjaus” Facebook paskyroje, video bus patalpinti ir „Erudito licėjaus” Youtube kanale. Transliacijos metu bus galimybė užduoti klausimų licėjaus psichologėms „Facebook” komentarų skiltyje.

Virginija Rekienė

Dar studijuodama Virginija baigė „Jaunimo linijos“ organizuojamus emocinės paramos rengimo kursus ir pradėjo teikti emocinę paramą telefonu. Virginija įgijo psichologijos bakalauro ir psichologijos magistro laipsnius Vytauto Didžiojo universitete. Nuo 2016 m. psichologė dirba su įvairiais psichologiniais tyrimais, rengia mokslines publikacijas atsparumo stresui bei paauglių psichologinio funkcionavimo srityse. Virginija veda praktinius mokymus, teikia individualias konsultacijas vaikams ir suaugusiems asmenis. Domisi mokslu grįstais, efektyviais savęs pažinimo ir psichologinės pagalbos teikimo metodais.

Rūta Žiaunienė

Baigė Vytauto Didžiojo universitete psichologijos bakalauro studijas, po to jai buvo suteiktas sveikatos psichologijos magistro laipsnis. Ieškodama savo nišos ir naujų galimybių 2016 metais Internacional Coach & Trainer Association įgijo neurolingvistinio programavimo praktiko sertifikatą. Rūta nuo 2013 metų bendradarbiaudama su Lietuvos sveikatos psichologų sąjunga organizuoja prevencines stovyklas paaugliams.