erudito licėjus gimnazija pradinis pagrindinis ugdymas kaunas vilnius gimtadienis šventė
Paskelbtas: Erudito Kategorija: Naujienos Komentarai: Vienas komentaras

„Erudito“ licėjaus gimtadienis – daug šypsenų, juoko ir gerų emocijų

Balandžio mėnesis mums buvo ypatingas – šventėme 6-ąjį „Erudito licėjaus“ gimtadienį. Šventė buvo pripildyta emocijų, juoko, laimės ašarų ir padėkos žodžių.

Simboliškai per 6-ąjį gimtadienį turėjome 6-ias nominacijas, kurių nugalėtojais tapo:

„Erudito“ iniciatyviausiais, kurie savarankiškai ieško sprendimų, imasi iniciatyvos, siūlo naujoves ir sprendimus, moka išgirsti kitas nuomones ir ieško susitarimo tapo fizikos mokytoja Edita Bitvinskaitė bei Rinkodaros ir komunikacijos vadovė Dovilė Juršytė.

„Erudito” profesionaliausiais, kurie turi labai aukštus kokybinius standartus, siekia ilgalaikių ir tvarių rezultatų, yra punktuali ir dedikuota, savo pavyzdžiu užkrečia kitus, tapo Chemijos ir biologijos mokytoja Džiuginta Gaigalienė ir Lietuvių kalbos mokytoja Inga Motiejūnienė.

„Erudito” pilietiškiausiais, kurie nebijo įsipareigoti ir prisiimti atsakomybę, rūpinasi kitais, inicijuoja pilietines akcijas ir projektus, puikiai atstovauja „Erudito licėjų” viešumoje, tapo Lietuvių kalbos mokytoja Angelina Lapinskaitė ir istorijos mokytojas Gražvydas Kaškelis.

„Erudito“ pozityviausiais, kurie mato ne problemą, o galimybę, jų gera nuotaika ir plati šypsena praskaidrina net ir tamsiausią dieną, o pasakytas juokelis sukelia kvatojimosi bangą, tapo administratorė Aistė Simaškaitė ir tikybos mokytojas Julius Mališauskas.

„Erudito“ ekologiškiausiais, kurie ne tik rūšiuoja po savęs paliktas šiukšles, bet ir paragina kitus domėtis ekologija bei padeda mums visiems kurti tvaresnį pasaulį kartu, tapo direktoriaus pavaduotoja bendriesiems reikalams Laima Pačėsienė bei biologijos mokytojas Marius Rakauskas.

„Erudito“ draugiškiausiais, kuriems nėra sunku išsipasakoti rūpesčius ir džiaugsmus bei žinai, jog galima jais pasitikėti, o užklupus bėdai – kreiptis pagalbos, tapo menų mokytoja Jogunda Žičkutė ir psichologė Virginija Rekienė.

Nominacijas kūrė ir mūsų mokiniai, kurie parengė kūrybiškas dovanas mokytojams bei renginio metu jomis apdovanojo mokytojus:

Kūrybiškiausias mokytojas – menų mokytoja Jogunda Žičkutė; empatiškiausias mokytojas – lietuvių kalbos mokytoja Angelina Lapinskaitė; mokytojai, turintys geriausią humoro jausmą – istorijos ir tikybos mokytojas Justinas Visickas bei fizinio lavinimo mokytojas Frank van Lieshout; stilingiausi mokytojai – matematikos mokytojas Alex Prabu bei lietuvių kalbos mokytoja Rima Kasperionytė; mokytojas su geriausia nuotaika – anglų kalbos mokytojas Joel Mowdy; įdomiausias pamokas vedantis mokytojas – lietuvių kalbos mokytoja Rima Kasperionytė.

Renginio metu taip pat apdovanojome savo ilgamečius darbuotojus, kurie kartu su „Erudito licėjumi“ koja kojon žengia jau daugiau nei 5 metus. Tai – pradinių klasių mokytojos Rūta Gudynienė ir Daiva Jankauskienė, informacinių technologijų ir robotikos mokytojas Tomas Stasiukaitis, matematikos mokytoja-ekspertė Jolanta Zalubienė bei geografijos mokytoja Justina Mieželė.

Vėliau visus nugalėtojus pakvietėme į kulinarinę kelionę kartu su italų šefu Gian Luca Demarco.

Dėkojame visai savo bendruomenei už šiltas emocijas, atsidavimą, geranorišką dalinimąsi patirtimi bei norą augti bei tobulėti kartu!

Daugiau nuotraukų rasite čia